Valentýnský dárek pro muže? Máme pro vás radu

Marně si lámete hlavu nad tím, jaký dárek k Valentýnu bude ten nejlepší pro vašeho muže nebo přítele? Nechceme vás strašit, ale Valentýn se blíží a dobrá příprava romantického večera ještě nikdy nic nezkazila. Pomůžeme vám. Tady máte pár tipů na valentýnský dárek pro muže.

Valent%C3%BDnsk%C3%BD%20d%C3%A1rek%20-%20srdce

Zapomeňte na otřepaná romantická klišé. Láska prochází žaludkem. A víte, co udělá chlapovi ještě větší radost než pořádný steak? Když si ho sám připraví. Dárek si tak dá téměř sám, vy jen zařídíte potřebné doplňky. 

Pro vyzrálou flákotu navštivte řeznictví. A teď ještě správný oděv. Třešničkou na valentýnském dárku bude stylová zástěra se jménem. V té se bude váš partner cítit jako skutečný Masterchef.

V kvalitní zástěře bude v kuchyni jako doma a zástěru s potiskem si zamiluje na první pohled. Správně zvolený motiv ho navíc motivuje i k dalším kuchařským výkonům. A mimochodem... Existuje něco víc sexy než chlap v kuchyni? 

Dárek k Valentýnu pro muže není žádná věda. My jsme vám naše tajemství prozradili. Teď už je to jen na vás. Přejeme vám opravdu chutného Valentýna.

VYBERTE SI Z NABÍDKY ZÁSTĚR S POTISKEM