Umím to rozpálit - Tričko pro kuchaře

319 Kč 319 Kč 319 Kč 319 Kč 319 Kč 339 Kč 319 Kč 319 Kč 319 Kč 319 Kč 319 Kč 339 Kč od 319 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Barva
Velikost trička
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
13.11.2024 13.11.2024 13.11.2024 13.11.2024 13.11.2024 13.11.2024 13.11.2024 13.11.2024 13.11.2024 13.11.2024 13.11.2024 13.11.2024 Zvolte variantu

Rozpalte grilovací party v originálním tričku s potiskem. Tričko "Umím to rozpálit" jasně řekne, kdo je mistrem grilu. Nabízíme v černé a bílé variantě

Detailní informace

Detailní popis produktu

S kuchařským tričkem "Umím to rozpálit" vaše párty nabere ty pravé grády. Ukažte, že tajemství grilování vám není cizí, a předveďte se vašim hostům v originálním tričku.

VYSOKÁ ODOLNOST A SNADNÉ PRANÍ

 

Při výběru trička "Umím to rozpálit" jsme kladli důraz především na snadné praní a dlouho výdrž materiálu. Díky kvalitní bavlně a vyšší gramáži tričko vydrží žár ohně i pravidelné after party praní.

KVALITNÍ POTISK ZA TEPLA

 

Potisky triček vyrábíme z nažehlovací fólie. Nanášení fólie pod tlakem a při teplotě 150 °C zajistí pečlivé prolnutí textilu s potiskem. Fólie se tak nikde neodlepuje a neztrácí barvu ani při častém nošení. 

Tričko vám nestačí? Vyberte si z naší nabídky kuchařských zástěr s potiskem.

VYBERTE SPRÁVNOU VELIKOST

 

Velikosti jsou udány v centimetrech.

VELIKOST S M L XL 2XL 3XL 4XL
- 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 - - -
Výška postavy 160 168 176 184 192 192 192
Obvod hrudníku 88 92 96 100 104 106 112 116 120 126 132 138 144 150
Obvod pasu 76 80 84 88 92 96 100 104 108 114 120 126 132 138
Obvod krku 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46,5 48 49,5 51 52,5

Nevíte si rady s měřením velikostí? Přečtěte si vysvětlivky velikostí v našem taháku.

raminko

SLOŽENÍ MATERIÁLU

  • 100 % bavlna

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pro muže
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: